Voorstellen

werkplaats   typewriter debiteuren klein

   —    Arbeidsrecht —          Contractrecht    —       Incasso’s   —

Mevrouw mr. (Elise) van Pelt heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de universiteit te Utrecht. Na haar studie is Elise gaan werken als gemeentejurist bij een tweetal gemeenten in de Brabantse Kempen namelijk Oirschot en Bladel. Daar heeft zij een ruime ervaring opgebouwd als jurist op het gebied van bestuursrecht. Als gemeentejurist heeft zij vele bezwaar- en beroepsprocedures doorlopen.

Incompany ondersteuning

Elise heeft daarnaast ook een periode als bedrijfsjuriste opgetreden bij een internationaal bedrijf. Zij heeft onder meer geadviseerd op het gebied van arbeidsrecht, contracten en debiteuren. Doordat Elise ervaring heeft opgedaan met het werken binnen een internationaal bedrijf begrijpt zij beter hoe ondernemers denken en handelen in alledaagse situaties. Hierdoor kan zij u ook beter adviseren.

Advocatuur

Na een aantal jaren is Elise op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die heeft zij gevonden in de advocatuur. Al snel nadat Elise in de advocatuur is gaan werken heeft zij zich toegelegd op het civiele recht en in het bijzonder het arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij ook werkzaamheden op rechtsgebieden zoals huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht en incasso’s verricht. Als advocate heeft zij gewerkt in ondermeer Bergeijk, Bladel en Tilburg. Gedurende de afgelopen jaren heeft zij zowel ondernemers, werkgevers als particulieren bijgestaan.

Van Pelt Advocatuur

In 2015 heeft Elise ervoor gekozen om Van Pelt Advocatuur op te richten. Met het oprichten van Van Pelt Advocatuur wil Elise op eigentijdse wijze kwalitatief goede rechtsbijstand verlenen aan zowel ondernemers als particulieren voor een betaalbare prijs. Elise staat ook graag voor u klaar.

Netwerk

LogoElise treedt regelmatig op als arbeidsrecht advocaat voor de cliënten van HK Brabant. Tevens verzorgt zij in samenwerking met HK Brabant met enig regelmaat lezingen.