Werkwijze

werkplaats  typewriter debiteuren klein

    —    Arbeidsrecht —        Contractrecht    —       Incasso’s   —

Veel advocatenkantoren hebben dure kantoorpanden, veel personeel zoals secretaresses en administratieve medewerkers en staan bekend om de hoge uurtarieven. Van Pelt Advocatuur kiest voor een nieuwe aanpak.

Van Pelt Advocatuur komt naar u toe

Van Pelt Advocatuur heeft er voor gekozen om geen duur kantoorpand te betrekken maar naar uw kantoor toe te komen of een andere geschikte vergaderlocatie bij u in de buurt. Voor u betekent dit dat u niet ver hoeft te reizen en dat u geholpen wordt in een voor u bekende omgeving.

Eerlijk, deskundig en duidelijk

Eerlijk – Juist op uw eigen advocaat moet u kunnen vertrouwen. Daarom vindt Van Pelt Advocatuur het belangrijk om eerlijk en integer te handelen.

Deskundig- Van Pelt Advocatuur heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrechten en incassoprocedures. Op basis van deze ervaring kan Van Pelt Advocatuur een goede kwaliteit garanderen. Wanneer u een zaak heeft die niet binnen deze rechtsgebieden valt, zal Van Pelt Advocatuur bezien of zij u kan helpen of dat het gewenst is om u naar een andere specialist door te verwijzen.

Duidelijk – Van Pelt Advocatuur is al eerder geprezen om haar duidelijkheid. Als u een vraag heeft, advies vraagt of een zaak uit handen geeft, probeert Van Pelt Advocatuur u altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe de vork in de steel zit.

Scherpe uurtarieven

Aangezien Van Pelt Advocatuur ervoor gekozen heeft om geen kantoorpand te betrekken, kan zij uw zaak voor een scherp uurtarief behandelen.

Tijdelijke (incompany) ondersteuning

Sommige bedrijven hebben te maken met meerdere juridische problemen die tegelijkertijd spelen – bijvoorbeeld begeleiding van dossiers aangaande zieke werknemers en/of disfunctionerende werknemers – of met omvangrijke juridische complexe vraagstukken zoals bijvoorbeeld reorganisaties, herindeling van functies etcetera. Van Pelt Advocatuur biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief tijdelijk een of meerdere dagdelen per week (incompany) ondersteuning af te nemen. Van Pelt Advocatuur komt dan indien gewenst een of meerdere dagdelen op uw kantoorlocatie werken. Dit maakt overleg en sparren gemakkelijk. Bovendien kan Van Pelt Advocatuur uw personeelsafdeling tijdens haar aanwezigheid binnen uw bedrijf coachen. Ook een eenmalige incompany training met betrekking tot een bepaald arbeidsrechtelijk vraagstuk is mogelijk.